Четвер, 25 Квітня, 2024

Чернігів туристичний

Аромат весни кличе вирушити у цікаву подорож, як помічає chernigiv-future.com.ua. Вирішуючи, де б побувати цієї весни туром вихідного дня, щоб побачити красоти рідної України, варто серед інших міст та селищ України обрати стародавній Чернігів. Напрочуд гарний обласний центр, в якому вдало поєднуються будинки, що мають архітектурно-історичне значення, разом з сучасними будівлями та спорудами. Вони гармонійно вписуються у загальний місцевий ландшафт.

Завітавши до Чернігова, одразу будете вражені незвичайної краси залізничним вокзалом. Дивлячись на цю споруду здалеку, здається, що це якийсь середньовічний палац. Не менш гарним він є і зсередини. Неймовірні візерунки з ліпнини, колони та доволі сучасна зала очікування гармонійно поєднуються тут в єдине ціле.

Подорожуючи містом далі, дивуєшся кількості зелених насаджень, які радують око на кожному кроці. Величезна кількість оригінальних фонтанів, які переливаються усіма барвами веселки, наче постають нізвідки перед туристом. Деякі з них мають музичний супровід, під час якого фонтанні бризки вилітають у ритм мелодії. Спостерігати за такою неймовірною красою цікаво навіть мешканцям міста, не говорячи про його гостей, адже це дарує позитивний настрій і легкість на серці.

Гуляючи містом, обов’язково потрібно піднятися на Вал, сфотографуватися біля чернігівських гармат та подивитися на місто з висоти. Не оминайте і місцеві храми та церкви, адже вони споруджені багато століть тому, але й нині мають неймовірний вигляд. Внутрішнє оздоблення та красиво написані ікони кожної з них роблять будівлі унікальними та історично цінними. Обов’язково відвідайте місцеві музеї, де можна буде дізнатися про історію міста та його розвиток. Нерідко там проводяться цікаві тематичні виставки, які є пізнавальними та неповторними.

Для шанувальників природи в обласному центрі є Мезинський національний природний парк з різноманітною флорою та фауною, територія якого охороняється та оберігається. Якщо ж буде бажання та можливість культурно відпочити, з великим задоволенням, любов’ю та вдячністю до глядача запросить на виставу Облдрамтеатр ім.. Т.Г. Шевченка чи Ляльковий театр. Для шанувальників музичних тем можна обрати вечір у Чернігівській філармонії.

Чернігів запрошує гостей, в нас є що подивитися і є де цікаво провести час.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.