П’ятниця, 29 Березня, 2024

Автомобільні інновації на Чернігівщині

Автомобілісти всього світу переходять на екологічний, безпечний транспорт, що заправляється електроенергією. Вартість електрокарів значно вища за ціну звичайного авто, але ж завдяки використанню новітніх марок можна зберегти екологію міста, області, планети в цілому. Тому, зауважує chernigiv-future.com.ua, перехід на електричне автомобільне живлення стане серйозним кроком для збереження та подовження життя на Землі, безпечного існування сучасників та нащадків.

До того ж, електроресурс у достатній кількості виробляється Україною самостійно, у той час, як більшість бензинових заправок є власністю російських бізнесменів. Таким чином, використання електрокарів у повсякденному житті чернігівців та українців в цілому призведе до кардинального перерозподілу грошового потоку. Кошти не будуть більше працювати на користь сусідньої держави, а залишаться в Україні, сприяючи її розвитку.

Відтепер на шлях інноваційного прогресу в автомобільній сфері стала і Чернігівщина на чолі з депутатом С. Охоньком. В обласному центрі цієї суботи, 26.01.2019 року, було встановлено електричні заправки біля Чернігівського онкодиспансеру, готельного комплексу «Riverside», а також 2 поблизу центру «Симпатик». Долучився до автомобільного прогресу і Ніжин, де також облаштували 2 електрозаправки. Їх розмістили в районі офісу таксі «Лідер», а також недалеко від школи № 13 по вул. Овдіївська.

Чернігівці радо зустріли новину і схвально оцінили дії державного службовця. За словами Охонька встановлені електричні заправки в Чрнігівській області – це лише початок. Планується продовження співпраці з власниками підприємств, які бажають стати на захист природи міста та рідного регіону, щодо встановлення на ввіреній їм території електрозаправочних станцій. З нетерпінням мешканці Чернігівської області чекають на нові введення інновацій в їх життя.

Фото з офіційної сторінки в ФБ С. Охонька

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.