П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Зося з вулиці котячої всі частини — цікава історія непересічної книжкової родини

Із самого малечку увагу дівчат та хлопчиків найбільше привертають різноманітні дивовижні пригоди, які чекають, здавалося б, на кожному кроці. Чомусь особливо це стає помітним під час канікул — коли закінчуються щоденні заняття, купа домашніх завдань та обов’язків, і можна відпочити сповна.

Зося з вулиці котячої читати: історії, знайомі кожному

Дуже важливо заохочувати читати сучасних дітлахів, купувати їм паперові книги, а також власним прикладом засвідчувати — це модно та геть не нудно. Щоб юним книголюбчикам-початківцям не здавалося, що час, проведений із «паперовими друзями» змарновано і краще було б зайнятися чимось іншим, вибирайте книги за такими принципами:

  • нехай сюжет буде захопливим і водночас зрозумілим;
  • відшукайте жанри, які найбільш привабливі ваших дітей;
  • текст повинен мати дещо таке, що змусить замислитися над певними проблемами, проаналізувати описані явища та ін.
  • не завжди дитяча книга — це суцільні казки й фентезі; історії, засновані на реальних подіях (або наближені до реалій читача) теж мають всі шанси стати улюбленими.

Велика серія пригод великої родини: Зося з вулиці котячої всі частини

Видавничий дім Школа пропонує дітлахам молодшого шкільного віку познайомитися з книгами, які описують чудове, яскраве, сповнене несподіванок життя дівчинки Зосі, яка полюбляє сидіти на яблуні й малювати в щоденнику, має велику дружню, хоч і дивакувату родину. Ця серія зацікавить також і батьків, бо читаючи про родичів Зосі — маму з татом, тітку Маліну, кузенів тощо — вони впізнаватимуть себе, власні реакції, страхи, бажання й рішення у нелегкій справі виховання молодого покоління.

Агнєшка Тишка подарувала можливість читачам з різних країн прожити й добре відчути дивовижне життя книжкової родини, бо щоденні курйозні ситуації, подорожі, вигадки, навіть буденні справи персонажів, нікого не залишать байдужими: ви сміятиметеся, плакатимете, співчуватимете і радітимете Зосі та її родини настільки, що вже після декількох книг виникне враження, ніби вони ваші близькі друзі.

Агнєшка Тишка Зося з вулиці Котячої

Цей цикл книжок нараховує загалом 10 частин, вперше українською мовою «Зося з вулиці Котячої» була перекладена у видавництві «Школа» на початку 2017 року й відтоді назавжди полюбилася маленьким і дорослим читачам.

Щойно познайомившись із пригодами та клопотами Зосі, ви напевно будете захоплюватися її унікальними дидактичними талантами, винахідливістю, кмітливістю й гумором, адже головна героїня веде незвичайні власні розслідування, докладно описані у першій — «Зося з вулиці Котячої» та другій частині — «Зося з вулиці Котячої йде по сліду». Певні труднощі, які герої долають легко та з гумором, таємниці й загадки, які чекають розв’язання, така собі плутанина завжди робить сюжет непересічним, а якщо дитяче видання написане про дітей, таких схожих до власне читачів, — це означає, що воно безперечно сподобається і залишить по собі приємні враження.

Третя частина «Зося з вулиці Котячої на канікулах» запрошує поринути у світ пригод та покаже, як можна весело проводити час на канікулах зі своїми рідними та друзями, сумувати не доведеться! Зима завжди приносить із собою щось казково-дивовижне, цієї пори року так чекають школярі, бо починаються новорічні свята, подарунки, зимові канікули — час, коли повсюди лунають пісні, панує святковий настрій і можна насолодитися красою засніженої природи.

У «Зося з вулиці Котячої взимку» дівчинка, як і більшість дітлахів, в передчутті зимової казки, чудових часів, сповнених насолоди від спілкування, відпочинку, див, здійснення мрій та пригод, і залюбки розповідає чергову історію шанувальникам-книгоманам.

Не менш цікава й восьма книга «Зося з вулиці Котячої та великі зміни»: народження малюків і пов’язані з цим клопоти — нові враження та емоції для Зосі та її сестрички Мані. Про все це письменниця розповідає доступною читачам мовою, відповівши принагідно на складні питання: «Чи любитимуть батьки так само старших, як і молодших?», «Чому немовля багато плаче і як його заспокоїти?», «Що відчувала мама протягом вагітності?», «Як вибрати влучне красиве ім’я новому члену родини?» та ін.

Замовити серію Зося з вулиці котячої всі частини зручним способом ви можете в офіційній інтернет-крамниці Видавничого дому «Школа» або придбати в книгарнях свого міста.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.