Субота, 27 Квітня, 2024

Шведсько-українська школа готує айтішників

За 4 місяці ви можете стати айтішніком в Чернігові, уявляєте? В місті працює шведсько-українська школа Beetroot Academy. Вона проводить курси для майбутніх веб-розробників. Далі на chernigiv-future.

Особливості академії

Відрізняє школу її підхід до навчання. Адже засновники зробили акцент в навчанні саме на практику, а не на теорію.

Співзасновник компанії Андреас Флодстром розказує про те, що ще тільки навчаючись, ви зможете отримати свій практичний досвід. Можна робити реальні проекти. Таким чином, у всіх учнів по закінченні курсу вже є своє портфоліо. А це значно прискорить їхнє подальше становлення як спеціаліста.

Шведи не даремно прийшли в Україну. ІТ-сфера в нас розвивається набагато швидше за інші країни Європи. Перспективи в нас дуже великі. Крім цього, гостинність українців також підкупила північних гостів.

Наразі проект вже є у 18 містах і це ще не кінець. Основне завдання компанії – навчити і випустити кваліфікованих людей. Працевлаштування також одна з головних задач.

За навчання потрібно платити. Але переконують, що після знаходження роботи гроші повернуться досить швидко. Це можливо завдяки наданим сучасним знанням,які зараз актуальні на ринку.

Є ще один момент. Навчатись зможуть не всі, навіть, заплативши. Є співбесіда при прийомі. Якщо ви не підійдете, то і до курсу вас не допустять.

Трохи історії

2014 рік став переломним в історії країни. І з огляду на переселення, втрату роботи і т.д., шведська компанія вирішує вплинути на суспільство, давши йому можливість здобути кар’єру і загалом зростати.

Вперше запустили академію в Полтаві. Перший рік роботи став успішним. Тому почали відкривати подібні курси і в інших містах. Це були Київ і Одеса – міста, куди переїхало багато переселенців.

В 2017 році відкривається академія уже в Чернігові та Краматорську. Компанія починає співпрацю з Міністерством закордонних справ Естонії. Влітку з’являються ще 4 академії. Це Запоріжжя, Маріуполь, Миколаїв, Івано-Франківськ.

В 2018 році ще одне нове партнерство. Це USAID – агентство з міжнародного розвитку США. Також співпрацюють зі Швецією. Курси стають ще більш різноманітні.

В 2019 році відкривають ще нові школи в великих містах.

Як бачимо, є чудова можливість отримати таку омріяну професію. Адже навчатись ніколи не пізно. Можливо саме ця сфера принесе вам задоволення від роботи і хорошу зарплату.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.