П’ятниця, 29 Березня, 2024

Чи стане Чернігів IT-столицею?

Чернігівське представництво компанії Astound Commerce в 2019 році переїхало в новий офіс. Цю подію могли не помітити на фоні президентських виборів, проте вона є важливою для багатьох молодих людей Чернігівщини. Далі на chernigiv-future.

Що це за компанія?

Astound Commerce являється міжнародною компанією, що займається ІТ-технологіями. Головний її офіс знаходиться в США. А от підрозділи є в декількох країнах світу. Проте найбільш широко компанія представлена саме на українському ринку. Представництва є в Києві, Вінниці, Ужгороді, Луцьку, Чернігові.

Генеральний директор компанії в Україні Дар’я Горніцька розповідає, що вони звернули увагу на Чернігів через великий потенціал. В місті досить непогана технічна база та також  є Технологічний університет, що має спеціальності дуже близькі до потреб компанії. Тому спеціалістів тут буде легко знайти.

В чернігівському осередку головний напрямок зосереджений на розробці ecommerce рішень для світових брендів. Це і Adidas, Mothercare, Versace та інші.

І це не звичайні інтернет-магазини а повноцінні платформи, що дають користувачам максимальну взаємодію з компанією. Починали офіс з 7 людей. Тепер тут працює близько 7 осіб. Більшість з них працюють вже більше 5 років.

Люди – головне?

Ключовим підходом в роботі з кадрами є розуміння того, що головний актив компанії – це саме люди. Саме тому тут дбають про все для спеціалістів.  Тут і модний дизайн офісу, і тераса. Звичайно ж є кухня і лаунж-зона. Меблі зручні і такі, що допомагають розвантажити спину.  

Є ігрова зона з різними іграми: настільні, активні, відеоігри. 

Навчання і ще раз навчання

Компанія робить максимальні зусилля, щоб показати всім випускникам, абітурієнтам, що і в Чернігові є де достойно працювати. Адже більшість спеціалістів спішить в Київ.

Задля привернення до себе уваги компанія влаштовує різноманітні заходи:

  • Boot Camp – проводять кожного року для 10-15 учасників. Це 3-місячна безкоштовна програма за різними напрямами;
  • мітапи – зустрічі з колегами в галузі, обміну досвідом, вирішенням найцікавіших питань;
  • зустрічі зі студентами і абітурієнтами – показують можливості компанії і можливості росту спеціалістів.

Якщо ви й досі мрієте, про роботу в хорошій ІТ-компанії, то вам точно варто звернути свою увагу на Astound Commerce. Тут не тільки цікаві проекти, а й достойна оплата праці.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.