Середа, 24 Квітня, 2024

В Чернігові запрацює новий «рух по колу»

Нова транспортна розв’язка скоро з’явиться в Чернігові. На перехресті чернігівських вулиць Бєлова і Першого травня вже ведуться дорожні роботи, які мають на меті ремонт транспортної розв’язки. Докладніше про все розповів директор «Шляхобудівельного управління-14» Олександр Харчук. Далі розповість «Чернігів Майбутнього».

На цьому перехресті планується розширення дороги, встановлення бордюрів загальною довжиною півтора кілометри, а також будівля кругового руху та нової парковки на 30 місць. Бюджет проекту оцінюється в 11,5 мільйонів гривень. Проїжджу частину розширять із 7,5 до 13 метрів. Також планується встановлення 4 смуг руху замість двох які є на сьогоднішній день.

Більшість водіїв позитивно відгукуються про заплановану зміну, і погоджуються з організаторами ремонтних робіт, що це розвантажить насичений потік автомобілів, зробить рух зручніше та безпечніше, а також дозволить знизити рівень аварійних випадків. Адже згідно з Правилами дорожнього руху, автівка проїжджає по крузі, є головною, і має перевагу в русі.

Ремонтні роботи мають завершити до початку листопада. Виконроб Олександр Харчук додав, що перекривати вулиці Белова та Першого Травня не планується, але погодні умови будуть заважати, то можливе перекриття вулиць максимум на два дні.

Нагадаємо, що це не перший, і скоріш за все не останній об’єкт, де планується встановлення кругового руху для автомобілів. В тих місцях, де спостерігається постійний та насичений рух автомобілів та нерідко стаються дорожньо-транспортні пригоди кожен з таких об’єктів знайшов схвальні відгуки від учасників дорожнього руху. Разом з тим, в місті спостерігається масовий ремонт доріг, який поліпшує не тільки імідж міста, а й безпеку руху пішоходів та транспорту. Додамо, що закінчення всіх ремонтних робіт в Чернігові планується на кінець листопада.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.