Субота, 27 Квітня, 2024

Наталія Чистякова з Ніжина представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з боротьби самбо

Кожного дня на Чернігівщині стає все більше й більше талановитих та видатних людей, якими пишається наш край. Кожен із них робить величезний вклад у розвиток мистецтва, науки, а також спорту.

Як повідомляє chernigiv-future.com.ua, число «зірочок» Чернігівщини нещодавно поповнилося іменем Наталії Чистякової, яка отримала перемогу на Чемпіонаті України з самбо. Турнір проходив у теплому місті Херсоні, куди довести свою першість з’їхалися 450 спортсменів із 22 регіонів країни.

Свою перевагу, силу і талановиту стратегію Наталія продемонструвала всім уже в перший день, отримавши перемогу у ваговій категорії до 75 кілограм. Наступного дня Наталія також не втратила своєї наполегливостій принесла команді з Ніжина срібло у віковій категорії до 21 року та ваговій категорії до 80 кілограм. У загальному результаті за рішенням членів журі Чемпіонату саме Наталія захищатиме честь команди самбо з Ніжина та представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи, який проходитиме на Кіпрі в квітні цього року. Така серйозна відповідальність потребує дуже плідної підготовки, а разом з тим, і дуже тяжкої праці. Але Наталія труднощів не боїться і запевняє, що на шляху до головної перемоги для неї немає жодних перешкод. Каже, що Чемпіонат Європи – це тільки перша сходинка, а попереду Чемпіонат світу, який є головною метою спортсменки.

Серед групи підтримки Наталії, звичайно ж, її рідні. Саме їх турбота, любов, увага є найбільшим стимулом для чемпіонки підкорювати все нові й нові вершини та здобувати перемогу. Нею пишається її родина, усе рідне місто, нею пишається Чернігівська область, нею пишається вся Україна. Тож залишається побажати їй успіху й легкої перемоги. А ще гарної подорожі, приємної компанії та позитивних емоцій.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.