П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Укрпошта оновлюється

Українці користуються послугами поштового зв’язку все рідше, адже відбувається витіснення мережею Інтернет письмового листування. Нині електронною поштою та за допомогою спеціальних програм можна зв’язатися з будь-якою точкою Земної кулі абсолютно безкоштовно. Проте є й інші послуги, які надає пошта, які користуються попитом і мають свої переваги, нагадує chernigiv-future.com.ua. Наприклад, перевезення грузу Укрпоштою значно дешевша, ніж «Новою поштою», «Делівері» чи іншою транспортною компанією.

Після того, як Укрпошта ввела послугу «Експрес-доставки посилок», клієнтів у її відділеннях побільшало. Тож у 2019 році на Чернігівщині серед 41 підрозділів відбулась невелика реорганізація підприємства. Після неї було оновлено два поштових приміщення в обласному центрі (одне з яких переїхало в іншу будівлю), а також по одному у Бахмачі (вул.. Героїв Крут, 7-А) та Прилуках (на Привокзальній площі, 2).

У всіх будівлях встановлено прогресивнішу спеціалізовану техніку, що значно пришвидшить обслуговування клієнтів. Чернігівське відділення по Красносільській, буд. 59 стало значно просторішим, тепер воно вже майже 40 квадратів (для порівняння – раніше було всього 6). Відтепер тут отримувати послуги можна до 8-мої години вечора.

Завдяки ремонту відділення стали зручнішими як для співробітників, так і для відвідувачів, зсередини виглядають приміщення затишнішими, знаходитись у них комфортніше. Для того, щоб очікування у черзі проходило легше та сидячи, розставлено нові столи та стільці. А завдяки підключенню техніки для друкування та зчитування штрих-кодів розраховується, що значно скоротиться період очікування у чергах громадянами.

Сподіваємось, завдяки подібним новаціям у підприємства збільшиться кількість клієнтів, покращиться обслуговування, а в операціоністів полегшиться робота.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.