Четвер, 25 Квітня, 2024

Проект ТОП-12

Чернігівщина – надзвичайно красивий регіон з широкими річками та густими лісами, з різноманітною флорою та фауною, впевнена chernigiv-future.com.ua. Тут збудовано багато невимовної краси історичних пам’яток архітектури, є кілька храмів, що прийшли до нас з давніх-давен. Тож нічого дивного, що у Чернігівській міськраді одним із пріоритетних напрямків розвитку області визначили туристичний.

Сучасні технології дозволяють проводити просвітницьку роботу серед українців не лише завдяки виступам на радіо, телебаченні, рекламі у міському транспорті тощо. Комп’ютеризація та поява смартфонів з доступом до інтернет (у тому числі з виходом у різноманітні соціальні мережі) практично у всіх сприяє тому, що про Чернігівську область та її краєвиди, цікаві історичні місця навіть міська рада вирішила розповідати у Фейсбуці чи Інстаграмі.

Для того, щоб про чудову місцевість дізналося якомога більше людей, а значить, Чернігівський регіон відвідало якомога більше туристів, Управління культури і туризму ЧМР вирішило провести спеціальний проект. Згідно цього заходу, у різноманітних соціальних мережах виставляли фото історичних місць Чернігова або його архітектурних пам’яток. Світлини йшли під хештегом #ТОП_12 і мали на меті ознайомити з цікавими місцинами рідного краю усіх тих, хто цікавиться краєвидами України, мріє подорожувати та бачити нові міста.

Безпосередньо проектом ТОП-12 займається Туристичний інформаційний центр Чернігова. Планується включення до дванадцяти не лише об’єктів архітектурно-історичного значення. Планується висвітлення найбільш захоплюючих культурних, розважальних, художніх, освітніх та інших місць. Будуть визначені найкращі ресторани та кафе, де зможуть смачно та безпечно для здоров’я пообідати гості обласного центру.

Поспішимо заспокоїти усіх тих, хто не потрапить до переліку кращих: списки не остаточні і можуть з часом змінюватися. Усе буде залежати від бажання чернігівців чи гостей з інших областей. Вони матимуть змогу брати участь у обговоренні, пропонувати власні варіанти (аргументовано).

Такий чудовий проект дозволить достатньо швидко зробити Чернігівщину привабливою для туристичного потоку, а це означає, що збільшаться інвестиції в регіон, зростуть доходи громадян.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.