П’ятниця, 29 Березня, 2024

Фармацевтичні додатки

На сьогодні в Україні вже вводять медичні рецепти, у світі ж вже повноцінно функціонують медичні додатки. Журналісти chernigiv-future.com.ua, згідно з даними розміщеними на сторінці EZdorovya у Facebook, наводять топ-5 мобільних фармацевтичних додатків. На їх прикладі відкрито показано реальні можливості для ІТ-ініціатив при залученні аптечного та фармацевтичного бізнесів до системи eHealth. Додатки будуть охоплювати не тільки онлайн-покупки ліків, а й нагадування пацієнту про прийом ліків, тобто вони покликані надати користувачу якомога більше комфорту. Окремо необхідно наголосити, що додатки спрямовані на розширення медичних знань пацієнтів, за рахунок закладених в них навчальних та консультативних матеріалів.

PharmEasy

Компанія PharmEasy – провідна інтернет-платформа індійського медичного сервісу та охоплює близько двох мільйонів користувачів та поширена у понад 1000 міст індії. Веб-сайт та фарм-додаток PharmEasy дає змогу клієнту зв’язатися з центрами діагностики та аптеками на місцях.

PoketPharmacist

В ITunes американський додаток PoketPharmacist було вибрано пацієнтами та професіоналами у медичній сфері фарм-додатком №1. В базі даних додатку налічується понад 1, 500 медичних препаратів. Додаток дає можливість порівнювати ціни на ліки, підібрати медикаменти, почитати інструкцію та встановити нагадування.

Lexicomp

Цей додаток, як і попередній, користується широкою популярністю серед професіоналів медичної галузі. Її головною перевагою є те, що вона охоплює вичерпну інформацію про медичні препарати (а саме: дозування, застосування та ефекти). Представлено програмою й навчальний матеріал для пацієнта.

Pill Reminder by Drugs.com

Серед переваг програми – наявність медичного “записника” для пацієнта та його рідних. Pill Reminder має базу даних про медичну історію пацієнта, виписані рецепти та гарантує для користувачів конфіденційність.

Medlife

Програма розрахована на онлайн-консультування лікарів, запис на діагностику в лабораторіях, купівлю ліків та продуктів,які відпускаються без лікарських рецептів, управління медичними записами. Додатково за допомогою додатку можна ознайомитися з акціями та знижками діагностичних центрів, а також аптечних закладів.

На сьогодні новітні технології широко впроваджуються в медичну галузь та допомагають вивести її на вищий рівень!

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.