Субота, 20 Квітня, 2024

У Чернігові зростає попит на каву

 

chernigiv-future.com.ua повідомляє, що ось уже три роки поспіль в Україні стрімкими темпами зростає вживання кави. Зауважте, вживання не розчинної, а натуральної кави. Сентенція про популярність цього благородного напою актуальна і для Чернігівщини. Фраза «Йдемо на каву» надзвичайно часто звучить в офісах, миготить в повідомленнях наших гаджетів, на слуху в транспорті, стала популярним мемом. До речі, вислів «Я можу запросити вас на каву» – спосіб культурно познайомитися молодим чернігівцям.

Отже, натуральна кава впевнено займає гідне місце серед затребуваних продуктів в Чернігові. А все тому, що кава – це смачно і корисно. А віддають перевагу натуральній каві городяни, адже все натуральне зараз в Україні в тренді.

Аналітики стверджують, що за останні три роки імпорт кави в зернах в нашій країні виріс більш ніж в два рази і становить 32 тисячі тонн. Є припущення, що ще близько 9 тис. тонн завозиться контрабандно. Тепер навіть у невеликих вуличних магазинчиках нашого міста кожен охочий має можливість придбати напій, який за якістю перевищує навіть продукцію європейських мегаполісів.

При чому збільшується попит на натуральну каву серед молодого покоління чернігівців, тим кому до сорока. Характерно те, що чашка кави перестає бути продуктом, приготованим тільки вдома. У місті з’явилася величезна кількість мобільних кав’ярень, ресторанів, кафе, де можна випити смачну каву. В Україні стали популярними фестивалі вуличної їжі, на яких кави займає одне з лідируючих місць.

Фахівці стверджують, що в Чернігові поступово зростає кавова обізнаність: споживачі жадають спробувати щось оригінальне.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.