П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Усе, що ви хотіли знати про найбільші розпродажі у Польщі

Сезонні або передсвяткові розпродажі – це чудова нагода придбати якісні товари зі значною знижкою. Якщо не має потреби терміново купити певну річ, то, дочекавшись розпродажу, можна стати її власником за значно меншу суму. Звісно, існує вірогідність того, що модель потрібного розміру чи кольору буде продано до початку розпродажу, але завжди можна підібрати цікаву альтернативу. У Польщі розпродажі тривають практично весь рік. Якщо робити покупки «у правильний час», то можна придбати все необхідне і суттєво заощадити.

Найбільші знижки в польських магазинах

Зимові розпродажі у Польщі умовно діляться на два періоди – до і після католицького Різдва, яке святкують 25 грудня. Від початку грудня магазини починають продавати товари зі знижками від 15 до 35%. В останні дні перед Різдвом у магазинах найбільші знижки на всі дитячі товари, іграшки і подарунки, пов’язані з Різдвом. Для дорослих покупців зі значними знижками розпродуються косметика, осінні колекції одягу і взуття.

Після Нового року магазини починають розпродувати зимовий одяг і взуття, щоб звільнити місце для весняних колекцій. На початку січня знижки встановлюються на рівні 50%, а до кінця місяця вони можуть сягати до 70%. 

Весняні місяці – це міжсезоння продаж, під час якого максимальна знижка встановлюється на рівні 30%. Магазини розпродують залишки зимових і весняних колекцій, а також неходовий товар. У цей час проводяться акції для постійних покупців, наприклад, на День народження можна отримати знижки до 50–60%. Також проводяться акції, спрямовані на залучення нових покупців. Наприклад, при здійсненні покупки оформлюється картка постійного покупця із додатковою знижкою на наступну покупку.

Сезон літніх знижок розпочинається в червні. Магазини встановлюють знижки на літній одяг, взуття та пляжні аксесуари на рівні 15–35%. Пік розпродажу припадає на липень, коли розмір знижок може сягати 70–90%. Багато магазинів такі великі знижки встановлюють тільки в один день. 

Осінні місяці – це ще одне міжсезоння продажів. Вересень і жовтень особливими знижками не вирізняються. Магазини проводять акції для постійних покупців, пропонуючи 20–30% знижки. Осінній шопінг варто запланувати на листопад. Багато магазинів проводять день або ніч знижок, під час яких усі товари можна придбати з 20–30% знижкою, а іноді й дешевше.

Як доставити покупку?

Надійний спосіб доставити покупку з Польщі – звернутися у компанію Sat-Link, яка понад 17 років займається вантажоперевезеннями. Суттєві переваги служби доставки Sat-ua.link – склад у Польщі і розгалужена мережа відділень в Україні. Відділення Sat-Link є у 102 українських містах, тому послугами компанії зручно користуватися всім жителям країни. 

Ви зможете прочитати про умови доставки покупок і ціни на https://sat-ua.link/krayini/dostavka-tovariv-z-polshhi/. Sat-ua.link турбується про кожного свого клієнта. Служба підтримки компанії працює цілодобово. Також створено систему, що дає змогу клієнтам відстежувати переміщення посилки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.