Четвер, 28 Березня, 2024

«Ритм» запрошує друзів

16 лютого в Ніжині відбулася значна подія – 25 років існування Ніжинської хореографічної школи. Урочистий захід пройшов під назвою «РИТМ» ЗАПРОШУЄ ДРУЗІВ», адже відомий ніжинцям колектив також відзначив 37-у річницю.

Як повідомляє chernigiv-future.com.ua, протягом майже сорокарічного існування колектив став улюбленцем Чернігівщини, неодноразово ставав призером і переможцем всеукраїнських та міжнародних фестивалів. «РИТМ» виділяється серед інших неординарними виступами, найяскравішими костюмами, чітко продуманими виступами. Звичайно, не можна не сказати про чарівного директора Ніжинської хореографічної школи – Галину Тимошенко. Саме під її пильним керівництвом танцюристи «РИТМУ» стали відомим не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Святковий концерт з нагоди ювілею став ще одним яскравим доказом першості цього колективу. На святі було представлено безліч хореографічних номерів серед учнів різної вікової групи. Наймолодші «ритмівці» попри величезні хвилювання пройшли довгоочікувану посвяту й представили чудовий танець глядачам. Варто згадати чарівних «Ніжинських сеньйорит», які вразили присутніх своєю грацією та красою. Талановиті вихованці «РИТМУ» продемонстрували велику кількість прем’єр, з новими костюмами та образами, що не могло не викликати шквал схвальних відгуків. Кожен глядач із захопленням спостерігав за плавними, витонченими рухами танцюристів і не шкодував долонь для бурхливих оплесків. Такий масштабний концерт запам’ятається ніжинцям надовго.

Як кажуть: «Танець – це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання. Це ритм твого життя. Це вираз у часі й русі, у щасті, радості, смутку й заздрості». Мабуть, цей вислів найкраще характеризує колектив «РИТМ».

Сподіваємося, побачити ще багато таких святкувань, щоб насолодитися магією танцю!

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.