Середа, 8 Травня, 2024

Триває збір підписів на підтримку петиції щодо внесення побудови льодової арени у Чернігові в бюджет 2020 року

13 березня 2019 року на сайт електронних петицій Чернігова внесено пропозицію про закладення в бюджет міста 2020 року коштів на побудову льодової арени. Авторкою петиції є Вікторія Вікторівна Новицька.

Петицію на сайті можна підписати ще протягом 25 днів. Потрібно зібрати 250 підписів громадян.

chernigiv-future.com.ua нагадує, що попередньо питання про проект льодової арени вже піднімалося й згідно з результатами голосування чернігівців проект було підтримано необхідною кількістю голосів, проте міська рада відмовила у будівництві через те, що на льодову арену в прийнятому бюджеті не було передбачено фінансування на 2019 рік.

В. В. Новицька інформує, що перспектива відкриття гуртків для занять зимовими видами спорту (хокеєм, фігурним катанням, бігом на ковзанах тощо) та урізноманітнення дозвілля жителів не має бути проігнорована громадськістю Чернігова. На сьогодні зазначені гуртки відсутні в Чернігові. Проект дасть змогу привести інвесторів в місто та створити робочі місця. 

«При правильному плануванні проекту, це не здається неможливим. Давайте підтримаємо розвиток нашого міста разом і дамо нашим дітям стати чемпіонами із зимніх видів спорту», – зазначила авторка.

У 2017 році питання про проектування льодової арени теж було актуальним, крім того навіть здійснено спроби  будівництва по вулиці Савчука спортивно-розважального комплексу для сімейного відпочинку, включаючи будівництво льодової арени.

Будівництво льодових палаців проводиться за рахунок державних коштів відповідно до державної програми. Міськрада має виділити держпідприємству, яке веде побудову, земельну ділянку. По завершенню будівельних робіт об’єкт передається в комунальну власність. За кошти з місцевого бюджету здійснюється підведення комунікацій. 

Тому закликаємо чернігівців підписатися за пропозицію втілення вищевказаного проекту у 2020 році! Свій підпис під петицією можна залишити перейшовши за посиланням:
https://e-dem.in.ua/chernihiv/Petition/View/1673

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.