Четвер, 25 Квітня, 2024

У Чернігові на перетині двох вулиць встановлять відеокамери

В Чернігові заплановано встановлення системи відеоспостереження на перетині вулиці Князя Чорного та вулиці Реміснича. chernigiv-future.com.ua згідно з офіційними даними повідомляє, що відеоспостереження обійдеться місту в 379 тисяч гривень.

Працівниками Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради оголошено тендер на облаштування системи відеоспостереження. В тендерній документації вказано, що в систему входитиме чотири відеокамери та комплектуюче оснащення. Для встановлення відеоспостереження на вулицях зазвичай використовують також додатково освітлювальне обладання (прожектори видимого спектру чи інфрачервоне підсвічування) з метою забезпечення потрібної видимості в нічному режимі камер.

Під час встановлення вуличного відеоспостереження важливо врахувати рельєф місцевості та розміщення архітектурних об’єктів, щоб закріпити камери в місцях з необхідним охопленням території.

Відеоспостереження на вулицях Чернігова надасть можливість здійснювати моніторинг охопленої території під час будь-яких кліматичних умов. Такі системи призначені для профілактики правопорушень та раннього реагування на них.

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.