Субота, 20 Квітня, 2024

Новий спортивний майданчик для молоді Семенівки

По всьому світу сьогодні модно бути активним, здоровим та займатись спортом. Саме тому всюди займаються установкою якісних спортивних майданчиків для того, аби кожен бажаючий міг зміцнювати своє здоров’я. Україна в цьому плані теж «не пасе задніх». Скрізь по ОТГ займаються облаштуванням спортивних куточків і майданчиків дуже високої якості. Так, нещодавно, один із таких майданчиків почав «рости» в районному центрі – місті Семенівка, пише Чернігів Майбутнього

Вартість його побудови майже 1,5 млн грн.. Половину коштів на його будівництво надійшло від державного фінансування, а іншу половину заплатила міська адміністрація. На площі 750 м2 невтомно працюють будівельники аби встигнути закінчити майданчик точно в термін. Коли закінчаться роботи із нанесення спеціального покриття, то лише тоді розпочнеться встановлення всього необхідного обладнання. Коли майданчик буде повністю готовий, тут зможуть не лише тренуватись, але і проводити змагання із таких видів спорту, як: теніс, волейбол, баскетбол та бадмінтон.

Станом на сьогодні семенівські спортсмени вимушені проводити всі тренування в закритому приміщенні спортзалу. Це не зручно і дає можливості гарно відпрацювати різні техніки. Побудова такого майданчику дуже необхідна місту і тренери з нетерпінням чекають на відкриття. Адже для кожного виду спорту буде відведене окреме місце, встановлене специфічне обладнання, побудовані декілька полів, де можна буде займатись одразу декількома видами спорту і не заважати один одному.

Заняття спортом на свіжому повітрі дуже корисні для організму молодих спортсменів. До того ж, такого роду тренування будуть загартовувати і зміцнювати здоров’я школярів. Саме тому, на майданчик вже чекають і з нетерпінням поглядають на бригаду будівельників, котра наближає роботи до завершення.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.