П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Новий стадіон в Прилуках

На сьогоднішній день кожна ОТГ має перед собою досить амбітні цілі і всі вони спрямовані на те, щоб покращити життя мешканців, відродити діяльність сіл та створення нових культурних об’єктів як в села, так і в містах. Так, нещодавно прилуцька фракція «Наш край» у міській раді міста Прилуки заявила про те, що планується масштабне будівництво власного міського стадіону на території міста. Більш детально про це далі піде мова. Далі розповість chernigiv-future.

Під час чергового слухання в міській раді, представники фракції «Наш край» дали згоду на те, щоб збудувати новий міський стадіон. Крім того, школу №13 планують повністю термомодернізувати. Це допоможе не лише утеплити приміщення навчального закладу, але і значно зекономити кошти на оплату опалення під час опалювального сезону. Міська рада не лише підтримала цю ініціативу, але і виділила кошти на втілення даного задуму в життя. Так, спільно із корпорацією НЕФКО планується витратити на втілення даного масштабного проекту приблизно 2,4 млн. грн..

Також депутати міської ради наголосили на тому, що місто Прилуки багато хто не до оцінює. Воно маж величезне значення і виступає на рівні з обласними містами. Та навіть попри це, у Прилуках відсутній нормальний стадіон, де можна було б проводити спортивні заняття та змагання. Враховуючи ці та багато інших факторів, міська рада міста Прилук вже виділила на ескізні креслення приблизно 400 тис. гривень. Станом на сьогодні точної вартості даного масштабного проекту не відомо. Новий стадіон планують звести не просто так, на пустому місці, а на базі сучасної дитячо-юнацької спортивної школи.

Крім цих питань на засіданні були розглянуті й інші питання, серед яких ті, що стосуються земельної реформи. Дані питання на сьогодні є актуальними не лише в Прилуках, але і в усій області, адже дебати стосовно нещодавньої земельної реформи точаться й досі.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.