П’ятниця, 29 Березня, 2024

Замість Леніна буде ковзанка

На Красній площі в Чернігові вже завершили демонтаж «Казкового містечка» та головної новорічної красуні міста. Святкові локації на цьому місці вже стали традиційними і на наступний сезон новорічних святкувань, приурочених до 2021 нового року міська влада планує дещо змінити. Про те, які саме зміни варто очікувати місцевим жителям, далі більш детально піде мова на chernigiv-future.

По-перше: ковзанка залишиться, от тільки її локацію планують змінити, адже після реконструкції Красної площі влітку 2019 року влада воліє зберегти її в належному стані. На жаль, громіздке та важке обладнання для встановлення льодового майданчика завдає нищівного удару площі і руйнує її покриття. Саме тому, нова ковзанка, наступної зими буде розміщуватись там, де раніше височів пам’ятник Володимиру Леніну. До слова, в мерії відмітили той факт, що саме ковзанка майже в усі роки була головної розвагою молоді. Цього року вдалося зібрати 590 тисяч гривень. Що правда, це менше чим торік. Та ціна на таку розвагу була доволі демократична: дорослий квиток – 70 грн./год., дитячий – 30 грн./год., а ще було нововведення і можна було придбати не на годину квиток, а на 30 хвилин. Коштував він як для дорослих, так і для дітей однаково – 30 грн./год.

По друге: на самій Красні площі влада міста планує встановити більше розважальних локацій, додати місць для торгівлі та створити нові розважальні атракціони. А ще в планах є введення різноманітних фестивалів та веселих святкувань, щоб майже кожного дня на головній площі міста було весело. Так сподіваються, що місцеві жителі будуть із не меншим задоволенням, ніж на цьогорічну локацію та отримають масу задоволення від такого проведення свого вільного часу. А нова локація ковзанки допоможе розширити туристичні та розважальні куточки міста. Чи справдяться такі плани, буде більш конкретно ясно вже на початку грудня 2020 року. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.