Четвер, 25 Квітня, 2024

Каталог туристичних об'єктів Чернігова: для кого створений і яку інформацію у ньому можна знайти

 

Ще у кінці минулого року Туристичний інформаційний центр презентував єдиний каталог усіх туристичних об’єктів Чернігова та Чернігівської області, пише chernigiv-future.com.ua.

Мотив розробки даного переліку – це формування єдиної бази довідкового характеру, яка полегшить гостям міста процес пошуку даних про туристичні об’єкти, які знаходять на Чернігівщині.

Усі вони розділені на три групи – заклади харчування, заклади розміщення та культурні об’єкти. Наприклад, переглянувши сторінки видання і знайшовши потрібний ресторан, про нього можна переглянути інформацію, яка цікавить кожного туриста – місцезнаходження закладу, телефонні номери, середня вартість чеку, графік роботи і навіть особливості закладу, меню та популярні страви. Точно такі ж відомості можна знайти про готелі та про туристичні об’єкти.

На презентації каталогу повідомили, що його видання є проектом місцевої влади, а замовником виступили відділ туризму управління культури та туризму Чернігівської міської ради, а також Туристичний інформаційний центр.

Варто сказати, що позиціонування туристичного об’єкта у каталозі є безоплатним для власника об’єкта, але при цьому не є обов’язковим. Для того, щоб потрапити до переліку заклад має заповнити спеціально створену анкету, яку можна отримати у Туристичному інформаційному центрі.

Докладали зусилля для створення каталогу і студенти з Чернігівської політехніки. Вони також були присутні на презентації і за свою роботу урочисто отримали відповідні сертифікати.

Цікаво, що на момент презентації каталогу розробниками було нараховано та опрацьовано 205 закладів харчування, розміщення та культури, але з них лише 90 погодилися співпрацювати з організаторами.

Наразі каталог тестується і постійно поповнюється туристичними об’єктами. У мережі Інтернет перелік буде відкритий для вільного ознайомлення вже незабаром, а друковане видання можна буде переглянути на початку туристичного сезону.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.