Середа, 24 Квітня, 2024

Ніжинська команда взяла участь у гумористичному фестивалі «Ліга сміху»

«Сміх – продовжує життя», — говорить народна мудрість, а ще постійно запевняє Володимир Зеленський, який піднімає настрій кожному українцеві своїми запальними жартами з екранів телевізорів. Саме він є засновником маштабного фестивалю України з гумору під назвою «Ліга сміху».

Кожного року, стверджує chernigiv-future.com.ua, під кінець січня він розпочинається в Одесі, де проходить відбірковий тур команд, які боротимуться за місце в сезоні й зможуть попрацювати з зірковими тренерами. На фестиваль приїжджають гумористи різних жанрів з усіх куточків України. Цього року серед щасливчиків, яким вдалося познайомитися із зірками гумору та продемонструвати свої таланти на фестивалі гумору в Одесі, опинилася й ніжинська команда студентів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя під символічною й цікавою назвою «Дуракам закон не писан». Артисти змогли виступити на великій сцені, почути схвальні коментарі суддів, але, на жаль, не змогли пройти далі.

Гравці ніяким чином не розчаровуються, а кажуть, що така невдача стане для них ще більшим стимулом для роботи і їх ще обов’язково побачить і почує вся Україна. Радіють, бо мали змогу поспілкуватися з Володимиром Зеленським, взяти автограф у зірок «Кварталу-95», а також інших зірок шоу-бізнесу. Команда «Дуракам закон не писан» дякує за всебічну підтримку ректорові Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Самойленку Олександру Григоровичу, атакож кафедрі соціально-гуманітарних дисциплін.

Додому гравці поверталися трохи розчаровані невдачею, але, як справжні гумористи, з почуттям гумору, позитивними емоціями та цінним досвідом, який отримали на фестивалі. Своєю головною метою бачать постійну працю й розвиток команди, а також пошук гарних спонсорів, які б сприяли досягненню їхньої мети. Бажаємо команді не зупинятися, а рухатися тільки вперед!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.