П’ятниця, 29 Березня, 2024

Оновлення магазину техніки та електроніки

Усім нам час від часу потрібно купувати якусь техніку на кухню (плиту, мультиварку, мікрохвильову піч)  чи для інших власних потреб (фен, телевізор, телефон, фотоапарат, гарнітуру тощо). Кожен обирає для себе найкращий та найзручніший варіант, як це здійснити, вважає chernigiv-future.com.ua. Одним більше подобається ідея замовлення на профільному сайті, інші воліють побачити вживу, що матимуть вдома, тож зупиняються на варіанті походу до магазину. Відтепер до відомих вже “Ельдорадо”, “Фокстрота”, та “Комфі” приєднається ще один супермаркет електроніки “Мойо”.

Сюрприз до Дня закоханих вирішив влаштувати магазином MOYO, відкриваючись у святкову дату. Звичайно ж, відкриття буде супроводжуватись знижками та різними акціями, додатковими бонусами, які порадують люблячі пари. Він на День Святого Валентина почне роботу на першому поверсі ТРК «МегаЦентр», який розташований за адресою м. Чернігів, пр.-кт Миру, буд. 49. До речі, у ТРК також можна ознайомитися та порівняти ціни на продукцію в інших магазинах техніки, адже вони також знаходяться в цій в будівлі.

Магазин “Мойо” певний час був зачинений, тут проводились ремонтні роботи, оновлювався та додавався асортимент, змінювалися консультанти, що обслуговують клієнтів. Приємно вразить відвідувачів маркету нове його зонування. Розміщено велику побутову техніку та дрібні товари так, щоб покупцеві було зручніше обирати.

Відкриття магазину в торговому центрі спростить роботу користувачів однойменного сайту. Адже оформивши замовлення в інтернет-магазині, у людини буде можливість забрати в торговому центрі свій товар. При цьому можна перевірити на працездатність та оплатити його на місці, а не відправляючи гроші на картку та сплачуючи відсоток за пересилку. До того ж, не потрібно платити транспортній компанії за транспортування продукції із головного офісу до клієнта.

Обирайте для себе найкращий та найзручніший варіант покупки, заощаджуйте на придбанні техніки, і нехай усі Ваші придбання будуть вдалими.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.