Вівторок, 16 Квітня, 2024

Зміна тарифних планів чернігівців

Мобільний зв’язок нині – це вже не модний тренд, а проста щоденна необхідність. Неможливо уявити, як жили колись наші батьки та діди без переносних телефонів. Адже це звичайна зручність – зателефонувати по роботі чи з особистих потреб з будь-якої точки і додзвонитися до опонента, який знаходиться на вулиці чи в магазині, у навчальному закладі чи транспорті.

Завдяки мобільному зв’язку є можливість швидко вирішити різні питання, стверджує chernigiv-future.com.ua. Люди ж, які мають смартфон з доступом до Інтернету, легко дізнатися будь-які найсвіжіші новини, знайти різноманітну необхідну інформацію. Вони можуть здійснити онлайн покупку чи оплату квитків та комунальних послуг.

Чернігівцям почали приходити повідомлення від оператора мобільного зв’язку «Київстар», який повідомляє, що найближчим часом відбудеться зміна тарифного плану абоненту. Вже з четверга, 21.02.2019 року буде закрито кілька пакетів спілкування. До них також приєднаються такі тарифи користування всесвітньою мережею, як «Інтернет 1000», «Спілкування», «Пошук», «Безлімітний Інтернет» тощо.

Натомість пропонуються інші тарифи з більшим спектром послуг та покращеними умовами. Наприклад, збільшується тривалість спілкування за деякими напрямами. Також збільшиться можливість користування мобільним Інтернетом, оскільки зростає кількість виділених мегабайтів. Існуючим абонентам буде запропоновано перейти на найбільш схожий до теперішнього тарифний план, а інтернет-користувачам обрати серед дійсних пакетів послуг найбільш підходящий.

До відома чернігівців, які не встигнуть або не захочуть пристати на нові пропозиції оператора: їх переведуть примусово. Термін для переведення встановлено з 21.02.2019 р. по 15.04.2019 р. При цьому якщо примусовий тарифний план абоненту не сподобається, він зможе безкоштовно змінити його на будь-який інший існуючий пакет послуг.

Тож варто підготуватися до переходу завчасно, вивчивши наявні пропозиції.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.