Вівторок, 19 Березня, 2024

Чемпіони Чернігівської області з футзалу

І знову Ніжин у числі кращих чемпіонів області. Нещодавно в Чернігові відбувся вирішальний етап цікавого конкурсу з футзалу серед спортсменів поважного віку.

Як повідомляє  chernigiv-future.com.ua, учасниками були чоловіки віком від 45 років і старші, але провідне місце займала ніжинська команда з солідною назвою «Ветеран-Ніжин». Оскільки солідна назва, то відповідний і склад учасників, а це тільки кращі спортсмени, які не один рік життя віддали своїй справі та передали неоціненний досвід вихованцям. Серед них Володимир Бортник, Валерій Жоголко (капітан команди), Віктор Кузюра, Юрій Мовчан, Олександр Кривець, Юрій Черезов, Валентин Васильєв, Андрій Білоконь, Георгій Давидов, Альберт Гончаренко та Ігор Кресан.

Поборотися за першість до Чернігова приїхало багато команд, але до фіналу дійшли лише шість, серед яких журі визначало переможців. Результати принесли ніжинцям омріяну перемогу. У чесній боротьбі з рахунком 4:0 абсолютними чемпіонами Чернігівської області з футзалу у віковій категорії 45+ стала команда «Ветеран-Ніжин». Почесне друге місце посіли ФК «Темп-Ветеран» з міста Борзна. Самі переможці кажуть, що така перемога стала для них абсолютною несподіванкою, але дуже приємною. Говорять, що такого результату змогли досягти завдяки дружності й згуртованості, а також наполегливій праці та силі волі. А завдяки їм Ніжин знову подарував першість Чернігівській області.

Особливу вдячність «Ветеран-Ніжин» висловлюють міському голові Анатолію Ліннику, голові федерації футболу міста Ніжина Володимиру Мамедову та начальнику відділу спорту Ніжинської міської ради Павлу Глушко. Кажуть, що на досягнутому не спинятимуться й планують отримати ще не одну перемогу. Бажаємо чемпіонам міцного здоров’я, зміцнення сил та спортивного духу, а також ще не одне число підкорених вершин.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.