П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Показ фільмів під відкритим небом в селі на Чернігівщині

Процес децентралізації не тільки дає можливість правильно розпоряджатися фінансами, але і задуматися про культурне дозвілля своїх жителів. chernigiv-future.com.ua  намагається постійно інформувати про новинки в культурному житті жителів області. Так хочеться, щоб усім в окрузі, і не тільки, захотілося повторити хороший і гідний досвід. Нині мова піде про те, що в селі Прогрес, яке входить в Кіптівську об’єднану територіальну громаду, з недавнього часу практикують демонстрації кіно, але не в будівлі будинку культури або клубу, а під відкритим небом.

Саме в цьому селі вирішили, незважаючи на важкі часи, нести культуру в маси. Для початку вирішили організувати перегляд під відкритим небом популярної комедії «1 + 1. Американська історія ». Уявіть собі: на території сільського будинку культури, повісили оголошення, в якому запрошували односельців в кіно під відкритим небом, пропонували всім бажаючим прийти на креативний відпочинок зі своїми підстилками, захопити всіх членів сім’ї і гарний настрій, поставили екран і стали чекати бажаючих розважитися таким незвичайним способом.

Про те, що ідея припала жителям Прогресу до душі, свідчить той факт, що на оголошення відгукнулося близько п’ятдесяти осіб, переважно це були сімейні пари. Коли настали сутінки, на кіносеанс прийшла й молодь. Після сеансу глядачі дякували ініціаторам втілення такої чудової ідеї проведення дозвілля. Організатори вирішили, що перегляди під відкритим небом слід перетворити в традицію, тому обіцяють хороші фільми на День батька і День молоді.

Хочеться звернути увагу і на те, що це не єдина креативна ініціатива Кіптівского об’єднання. Нещодавно тут створили молодіжний культурно-дозвільний простір, де дуже цікаво не тільки молоді і дітям. Радує те, що в нашій області багато ентузіастів, готових зайнятися культурним розвитком сільських населених пунктів.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.