Середа, 24 Квітня, 2024

На Прилуччині проводять ремонт дороги

На сьогодні продовжуються ремонтні роботи на автомобільних дорогах Прилуччини. Про це chernigiv-future.com.ua повідомляє на основі даних наданих відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Прилуцької районної державної адміністрації.

В червні 2019 року дорожні підприємства Чернігівської області проводять ямковий ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення сполученням Прилуки – Сергіївка. Буде здійснено ремонт дороги в селі Яблунівка та на ділянці Прилуки-Дубовий Гай.

Згідно поточного плану виконано ямковий ремонт дорожнього покриття на дорогах Прилуки-Боршна-Смош, Прилуки-Манжосівка-Дідівці та Білещина-Замістя.

В подальшому заплановано проведення середнього поточного ремонту визначених ділянок автодоріг комунальної власності на території сіл: Ковтунівка, Замістя, Малківка, Манжосівка та деяких доріг загального користування місцевого значення.

Крім проведення ремонту дороги важливо також вирішити питання зменшення руйнації дорожнього покриття. Нагадуємо, що в червні для вантажного транспорту вводяться обмеження руху, а саме: для транспортних засобів загальною масою понад 24 т й навантаженням на вісь понад 7 т вводиться заборона пересування автодорогами в денний час.при тепературі 28 °C і вище.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.