Субота, 20 Квітня, 2024

Що спільного у Атрошенка та Микитася?

Новий власник акцій корпорації «Укрбуд» і власник ресторанного бізнесу Дмитро Федотенков дав ексклюзивне розгорнуте інтерв’ю щодо деталей ситуації, коли головна будівельна фірма країни опинилася на межі розпаду, пише Чернігів Майбутнього.

Нагадаємо, у вересні 2019 року підприємство «Укрбуд» опинилося у центрі грандіозного скандалу, коли її екс-власник Максим Микитась відмовився від будівельного бізнесу і продав його «не публічним інвесторам». Згодом виявилось, що угода була підписана без врахування інтересів однієї зі сторін.

Проте відповідальність за важку фінансову ситуацію у компанії, на думку Микитася, лежить на генеральному директорі «Укрбуду», так як саме він був організатором угоди з Дмитром Федотенковим.
Ще цікавішим є новини, які у ході інтерв’ю повідомив Дмитро. Виявляється, що Максим Микитась  разом з

Владиславом Атрошенко мають спільний проект будівництва у Німеччині, біля Мюнхену, на суму 13 мільйонів євро. Мер Чернігова має там власну законну частку.

Вірогідно, що такі кошти були виведені екс-нардепом з держконтрактів «Укрбуду».

Після того, як екс-власник залишив компанію, будівництво було  тимчасово призупинено через нестачу коштів, але питання фінансування планують вирішити шляхом отримання кредиту ще на 17 мільйонів.

Обставини угоди між Атрошенком та Микитасем намагався з’ясувати і пранкер, який у мережі відомий під ім’ям Джокер. Він опублікував переписку з мером, який дав зрозуміти, що має намір зустрітися особисто і пояснити події, що наразі відбуваються навколо екс-власника акцій «Укрбуд».

Слід зазначити, що станом на сьогоднішній день більше 20 будівельних площ підприємства «Укрбуд» не є діючими, а 13 тисяч інвесторів вимушені просто очікувати розвитку подій, не маючи змоги заподіяти негативному сценарію.

Наразі Максим Микитась звинувачується у грошових махінація та розтраті коштів компанії на власний розсуд. Приблизно три мільярди пішло на особисті потреби екс-депутата, у наслідок чого у компанії виник дефіцит коштів у розмірі 5 мільярдів гривень. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.