Четвер, 18 Квітня, 2024

В Чернігові побудують «казкове містечко» без копитних тварин

В усьому світі наразі йде активний протест проти використання тварин задля розваг людей. Так, все більше цирків відмовляються від використання живих тварин і замінюють їх новими шоу з використанням цифрових технологій. Така сама ситуація складається і з облаштуванням гарної туристичної чи святкової зони в великих містах. Цього року під час облаштування святкової локації «Казкове містечко» в місті Чернігів вирішили відмовитись від використання та експлуатації живих копитних тварин. Більш детально по це, далі піде мова на chernigiv-future.

Про відмову від використання коней, поні та віслюків стало відомо після прийняття відповідного рішення на черговому засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради станом на 12 грудня 2019 року. Така заборона на використання копитних тварин буде діяти в період с 19 грудня 2019 року по 31 січня 2020 року включно. А для того, щоб виконання даного рішення не було порушене, за його виконанням будуть слідкувати представники Чернігівського відділу поліції ГУНП і Чернігівській області.

Про дане рішення стало відомо на офіційній сторінці в соціальній мережі «Facebook». Варто зауважити, що відмова від використання копитних тварин досить позитивно сприйнялась чернігівцями. Все через те, що минулорічна ситуація з використанням поні, віслюка та коней надто сильно обурила містян і викликала масу протестів. Тому цього року влада Чернігова вирішила врегулювати це питання і внесла відповідне рішення.

До слова, стало відомо й про те, що подібні рішення скоро стануть розглядати і для інших об’єктів, адже планується максимально переглянути використання тварин і замінити їх на декорації або новинки технологічного характеру. Дану ініціативу також було озвучено на офіційній сторінці і її також підтримали чернігівці. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.