Четвер, 24 Жовтня, 2024

В 2020 році буде чергове оновлення тролейбусного парку

Кожного року влада Чернігова робить все можливе для того, щоб змінити транспортну ситуацію міста на краще, пише Чернігів Майбутнього. Так як тролейбусний парк досі має більшість транспорту, який часто ламається, він є не справним і потребує капітального ремонту, то особливу увагу щороку звертають на закупівлю нових тролейбусів на зміну старим. У наступному році влада міста виділила кошти на закупівлю 6 нових транспортних машин. Більш детально про це далі й піде мова.

Як повідомила Олена Лисенко, начальник фінансового управління міської ради, розвиток електричного транспорту Чернігова на сьогодні йде в нормальному темпі і в 2020 році він має тільки вирости. Крім того, до міського бюджету вже заклали суму на компенсацію пільгового проїзду в електричному транспорті та суму коштів, яка необхідна на придбання комфортабельних нових тролейбусів.

Оновлення тролейбусного парку на сьогодні для всього міста є досить важливим, адже ситуація на даному етапі є дуже катастрофічною. Навіть в наш час сучасних технологій, Черніговом і досі їздить більшість таких тролейбусів, які вже давно варто ставити на зберігання та змінювати їх на нові транспортні засоби. Та через високу вартість однієї одиниці тролейбуса, оновити одразу весь парк просто не можливо. Тому з року в рік міська влада намагається змінювати цю ситуацію і закуповувати все більше нових машин. В середньому один новий тролейбус коштує майже 7 мільйонів гривень.

Покупка одразу 6 нових тролейбусів стане великим кроком до повного оновлення. Жителі міста щиро сподіваються, що вже зовсім скоро старі та напівзруйновані електричні транспортні засоби перестануть курсувати маршрутами, а на зміну їм прийдуть нові, красиві тролейбуси, поїздка в яких буде напрочуд комфортною та приємною.

Додамо, що чутки про те, що пенсіонери в наступному році не зможуть безкоштовно їздити на тролейбусах виявилося не правдою. В Бюджеті 2020 року закладені значні кошти на компенсацію перевізникам пільгових перевезень. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.